sobota 10. januára 2015

Journal (4)

Veľa sa toho nemení (len iné číselné označenie a obrázok, ktorý časom pribudne), budem sa snažiť písať ich kratšie a častejšie - lebo ani mňa samú už nebavia dlhé články. Nieto ešte ich po sebe minimálne 3x čítať a opravovať si chyby.
Ak by ste sa chceli do tohto projektu/rubriky zapojiť, tak budem veľmi rada. :) Režírovali by ste si to samy, žiadne také, že "názov / obrázok / pôvodne z" - ale ak by ste sa ozvali v komentároch, že niečo takéto vyskúšate, tak by ste získali verného čitateľa (mňa, heh).

Citát

"Slyšel jsem o knížkách, které se píší samy, ale takové neznám. Knižky se nepíší samy. Je za nimi hodně přemýšlení, studia, bolavých zad, poznámek a vždycky vás stojí víc času a práce, než jste předpokládali." /Bazének s rybami - Neil Gaiman

Zaujalo

Stratení a nájdení - Brooke Davisová
Najprv ma zaujala nevšedná farba obálky, následne fakt, že som o knihe ešte nepočula, pokračovalo to vetou v anotácii: "Dni trávi pozorovaním svojho starnutia, sledovaním televízneho šumu a vykrikovaním z okna na okoloidúcich." a potom, po prečítaní celej anotácie sa mi zapáčilo všetko. Kniha oficiálne vyšla v štvrtok, 8. 1. vo vydavateľstve Fortuna Libri.
Príde mi to ako tie horkosladké príbehy, ktoré sa v poslednom čase vydávajú a ktorým som rada.



Dokonca to má aj book trailer:

Odporúčanie

Študenti, láska, Čeka a smrť - Aľa Rachmanová
Bolo to smutné. Bola to realita. Červený teror. A keby mi to nebolo odporúčané kamarátom (vďaka Marek!), tak by som si nanešťastie knihu vôbec nevšimla. Nepatrí k tomu, čo by sa v našich končinách dostalo na výslnie. Nepotrebuje je to reklamu, stačia odporúčania medzi známymi.  

2 komentáre :

  1. Journals sú super! Je to také svižné. A predsavzatie písať kratšie recenzie a celkovo všetko na blog si beriem taktiež za svoje :) Určite sa rada do "journalingu" zapojím, ak teda nevadí, že budem totálne kopírovať, pretože som v momentálnom štádiu absencie akejkoľvek múzy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kľudne - ja sa teším, že sa do toho zapojíš! :) A postupom času určite popridávaš svoje veci do toho, uvidíš, samo sa to vyvinie ;)
      Je fajn mať dáku pravidelnú rubriku... Veď ak máš obľúbené meme, hoď ich tam, popridávaj svoje videá do toho, ideš! :)

      Odstrániť

Autorka tohto blogu sa snaží odpovedať na vaše komentáre.